BANDIRMA'DA HUKUK OKUR YAZARLIĞI EĞİTİMLERİ TAMAMLANDI

3121 5/16/2019

Türkiye Barolar Birliği, Balıkesir Barosu, Bandırma Belediyesi, Bandırma Atatürkçü Düşünce Derneği ve Onyedi Eylül Üniversitesi proje paydaşlıklarıyla gerçekleştirdiğimiz seminerlerimizin sonuncusu "Site ve Apartmanlarda Yaşanan Sorunlar ve Çözüm Yolları" konusunda bugün Balıkesir Barosu Başkanı Av. Erol Kayabay'ın açılış konuşmasıyla, Balıkesir Barosu Başkan Yardımcısı Av. Erkan Sakarya, Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Sibel Şenol Pekbay, Av. Zeynep Erdiner Tonguç, Av. Volkan Gözükara, İstanbul Barosu TBB Delegesi Av. Nizar Özkaya, Önceki dönem CHP Bandırma Milletvekili Av. Namık Havutça, Atatürkçü Düşünce Derneği Bandırma Şubesi Başkanı Serdar Polat, Bandırma Belediyesi Meclis Üyesi Av. Merve Polat'ın katılımlarıyla gerçekleşti.

Seminer yaklaşık 2 saat sürdü. Eğitimde site ve apartmanlarda yaşanan sorunlarda yapılması gerekenler ve yönetim mevzuatı hakkında çok faydalı bilgiler bilgiler verildi. Katılımcılar eğitim sonrası interaktif şekilde soruları yanıtlandı.

Eğitim sonrası projemizin seminerlerine katılan vatandaşlarımıza katılım belgeleri verildi. Projede emeği geçen eğitmen ve proje paydaşlarımızın adına da TEMA Vakfı'na fidan bağışında bulunulup sertifikaları kendilerine takdim edildi.